AMPCO - Neiskreći alati za rad u potencijalno opasnim zonama

AMPCO - Neiskreći alati za rad u potencijalno opasnim zonama

  • srijeda, 25.3.2020.

AMPCO METAL započeo je proizvodnju prvog, neiskrećeg i nemagnetizirajućeg sigurnosnog alata 1922. godine u SAD-u. Od tog vremena reputacija AMPCO METAL ostala je nenadmašna.

Svi naši alati provjereni su i kontrolirani na svakom koraku proizvodnje kako bi udovoljili najvišim standardima. Prodaja se prati integriranim sustavom sljedivosti. Konačna provjera kvalitete vrši se prije otpreme u odjelu za kvalitetu sa sjedištem u našem Europskom dostavnom centru u Woerdenu, Nizozemska.

Svi materijali za proizvodnju alata uspješno su testirani od strane Federalnog zavoda za istraživanje i ispitivanje materijala u Berlinu kao neiskreći, te ga je stoga moguće sigurno koristiti u ATEX zonama 0, 1, 2 i 20, 21, 22.

Povjerenje u svoj neiskreći alat AMPCO opravdava doživotnom garancijom!

Make the safest choice, make the AMPCO choice!

Pročitajte više


FIBRO program za alatničare

FIBRO program za alatničare

  • srijeda, 25.3.2020.

Setovi za alate od lijevanog željeza i čelika
Precizne ploče i pločaste šipke
Precizne vodilice za alate
Osnovni elementi za izradu alata (izbacivači, probijači, vodilice)
Opruge za alate
Elastomeri - šipke, ploče, profili, ublaživači udara
Periferna oprema
Standardni dijelovi za proizvodnju alata
Plinske opruge

Pročitajte više


GT LINE - Koferi i trobe za profesionalce

GT LINE - Koferi i trobe za profesionalce

  • četvrtak, 12.3.2020.

Osnovana 1970. godine u Bologni, GT LINE više od 45 godina isporučuje kvalitetne proizvode i rješenja širom svijeta kako bi pomogao profesionalcima u svakodnevnim aktivnostima sa svojim poznatim brandovima kao što su: GT LINE koferi za alate, svjetski priznat kao najširi raspon profesionalnih kofera za alate; WORKLINE niz mekih torbi i pametnih rješenja za profesionalce i profi uradi sam majstore; @HAND kutije i torbe za mobilno računalstvo; i najnovija marka EXPLORER CASES niz vodootpornih i vodonepropusnih kofera izrađenih od kopolimernog polipropilena, koji mogu jamčiti najbolju zaštitu za vašu profesionalnu opremu koja vam je potrebna za putovanje širom svijeta. Tvrtka je nadaleko prepoznata kao vodeći proizvođač pametnih transportnih rješenja stečenih velikim investicijama u istraživanje i razvoj i postizanjem jedinstvenih patentiranih rješenja i proizvodnih procesa.

Pročitajte više


Biam - Zavarivanje 2020

Biam - Zavarivanje 2020

  • srijeda, 05.2.2020.

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma se u terminu od 21. do 24. travnja 2020. održavaju se sajmovi: BIAM  - 25. međunarodni sajam alatnih strojeva i  alata i ZAVARIVANJE -  28. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Pročitajte više


Bedrunka+Hirth - tvornička oprema

Bedrunka+Hirth - tvornička oprema

  • srijeda, 05.2.2020.

Bedrunka+Hirth Gerätebau GmbH jedan je od vodećih proizvođača tvorničke opreme i sustava za ručne radne stanice u Njemačkoj. Sa sjedištem u Bräunlingenu, pogoni za industriju, zanatstvo i uslužni sektor proizvode se na površini od preko 5.000 četvornih metara. Ova profesionalna oprema za radionice koja se u Njemačkoj proizvodi punih 50 godina iz visoko kvalitenih čeličnih stranica i cijevi zadovoljiti će uvjete najzahtjevnijih radiona i pogona.

Pročitajte više


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki