ALZMETALL - BUŠILICE

ALZMETALL - BUŠILICE

Odaberite idealnu bušilicu za Vašu proizvodnju iz neke od serija, ovisno o tehničkim mogućnostima i Vašim potrebama. U našem prodajnom programu možete pronaći široki spektar bušilica renomiranog njemačkog proizvođača Alzmetall GmbH. Dugogodišnja tradicija te visoka kvaliteta proizvoda je prepoznata od strane kupaca širom svijeta, a kao dokaz tome je više od 180.000 prodanih strojeva kupcima širom svijeta. Visoka kvaliteta proizvoda je osigurana dugogodišnjim iskustvom i najmodernijom tehnologijom proizvodnje od robotizirane ljevaonice do montaže strojeva pod vlastitim krovom.

Pročitajte više


ALZMETALL - VERTIKALNI OBRADNI CENTRI

ALZMETALL - VERTIKALNI OBRADNI CENTRI

Već više od 30 godina ALZMETALL razvija, projektira i izrađuje vlastite obradne centre. Stalan i kontinuiran prijenos inovacija u proizvodnji specijalnih strojeva koje proizlaze iz ALZMETALL - ovog vlastitog razvojno tehnološkog centra jamči jedinstveno iskustvo bez premca među konkurentima. ALZMETALL koristi napredne inženjerske alate kao što su metoda konačnih elemenata i računalno utemeljene simulacije strojeva. Učinak simulacije može se mjeriti korištenjem metoda modalne analize. ALZMETALL ima na raspolaganju velik broj integriranih temeljnih proizvodnih disciplina. To su između ostalih tokarenje, glodanje, brušenje, sastavljanje, mjerenje i lakiranje. Jednom rečenicom ALZMETALL je ''Made in Germany''.

Pročitajte više


GASPARINI - abkant preše i hidraulične škare

GASPARINI - abkant preše i hidraulične škare

GASPARINI hidraulične savijačice za kutno savijanje limova (abkant preše) i hidraulične škare za lim. Više od 40 godina uspjeha u procesima savijanja i rezanja. Više od 8000 naših strojeva je instalirano diljem svijeta. Naše strojeve dijelimo na dva segmenta: hidrauličke savijačice za kutno savijanje limova (apkant preše) i hidrauličke škare za lim. Gasparini je tehnološki lider u savijanju i rezanju lima. Napredni inovativni dizajn te izvrsna kvaliteta izrade omogućuju nam pružiti najbolje strojeve za široku primjenu u obradi lima u bilo kojem dijelu svijeta. Gasparini način je uvijek smatran `state-of-the-art` u svijetu strojeva.

Pročitajte više


BAUER Maschinenbau - CNC bušilice

BAUER Maschinenbau - CNC bušilice

BAUER Maschinenbau proizvodi strojeve za tračne pile u svom proizvodnom pogonu u Arnstorfu od 1937. Dugogodišnje iskustvo proizvodnje i tisuće zadovoljnih kupaca širom svijeta naglašavaju pouzdanost i dugovječnost naših strojeva. U 2015. godini razvijena je nova generacija stroja za bušenje i glodanje iz internih potreba.

Pročitajte više


BigRep 3D pisači

BigRep 3D pisači

BigRep 3D pisači dizajnirani su za industrijske primjene visokih performansi, bilo da se radi o funkcionalnom prototipiranju, proizvodnji alata ili proizvodima za krajnju upotrebu, ovi veliki 3D pisači isporučuju se s nizom novih značajki, najsuvremenijom tehnologijom i impresivan portfelj inženjerskih materijala.

Pročitajte više


MEBA tračne pile

MEBA tračne pile

MEBA je pionir kad je u pitanju proizvodnja strojnih tračnih pila. Od 1958. godine tvrtka je razvijala i ulagala znatna sredstva, kako u svoje zaposlenike tako i u tehnologiju, što je rezultiralo znatnim pomacima u području tračnog piljenja. MEBA ima širok spektar rješenja za piljenje metala u rasponu od malih ručnih i poluautomatskih strojeva, pa sve do potpuno automatiziranih CNC strojeva s dvostranim kutom piljenja koji u kombinaciji sa uzdužnim i poprečnim stolovima za transport materijala te uređajima za automatsko skladištenje šipkastog materijala mogu činiti kompletno rješenje za potrebe piljenja u vašoj proizvodnji.

Pročitajte više


COASTONE

COASTONE

Coastone su električne abkant preše koje se proizvode u Finskoj, domovini visokokvalitetnih Europskih strojeva. Potpuno električne, servo-vođene abkant preše proizvedene su da rade desetljećima u najzahtjevnijim radnim okolinama.

Pročitajte više


TCI CUTTING

TCI CUTTING

Visokokvalitetni strojevi za rezanje mlazom vode i strojevi za lasersko rezanje s najnovijom tehnologijom. Cjelovita rješenja koja zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca i povećavaju njihov profit kao i konkurentnost.

Pročitajte više


LOEWER - strojevi za brušenje i obradu metala i drva

LOEWER - strojevi za brušenje i obradu metala i drva

Löwer razvija, proizvodi i distribuira tračne strojeve za brušenje i strojeve za brušenje sa diskovima kod obrade metala i drveta. Obiteljska tvrtka, koja se već nalazi u svojoj šestoj generaciji u posljednjih se nekoliko desetljeća specijalizirala za tehnologiju brušenja. S iskusnim i kvalificiranim osobljem, Loewer nudi standardne strojeve isto kao i prilagođena rješenja. S udjelom izvoza od preko 65%, Loewer djeluje u inozemstvu s više od 50 prodajnih i servisnih partnera i prodanim preko 20.000 strojeva širom svijeta.

Pročitajte više


MARKATOR Manfred Borries GmbH - Sustavi za označavanje

MARKATOR Manfred Borries GmbH - Sustavi za označavanje

Mi smo stručnjaci za trajno i ekonomično označavanje industrijskih dijelova i sprječavanje krivotvorenja. Razvijamo i proizvodimo visoko kvalitetne sustave za konvencionalno, točkasto te iglično označavanje već više od 30 godina. Svakom zahtjevu kupca pristupamo individualno i precizno. Naš cilj je postići najvišu moguću kvalitetu. Mi pridajemo veliku važnost kvalitetnom razvoju sustava za označavanje u direktnom kontaktu s korisnicima a rezultat je sustav koji je u potpunosti naklonjenom korisniku. Održavamo stalni dijalog s našim klijentima i njihovim aplikacijama koji nam pomaže održavati kontinuirani razvoj i inovacije za optimizaciju našeg asortimana. Naše prednosti su kompletirane s predanim, profesionalnim i visokokvalificiranim djelatnicima. Od kolovoza 2004 MARKATOR® je certificiran prema ISO standardu.

Pročitajte više


SISMA

SISMA

Osnovana 1961. godine, SISMA se može osloniti na veliko iskustvo koje je stekla u izgradnji više od 130 modela strojeva za automatsku proizvodnju. Danas u prvom planu razvoja laserskih sustava, SISMA je uspjela proširiti svoje znanje na stvaranje proizvodnih rješenja za proizvodnju oznaka, zavarivanja, rezanja, graviranja i 3D printanja. SISMA kombinira modernu i neovisnu organizaciju proizvodnje s bogatstvom visoko specijaliziranih ljudskih resursa, jamčeći tako najvišu kvalitetu proizvoda i brzo reagirajući na tržišne promjene i zahtjeve.

Pročitajte više


ZOPF

ZOPF

ZOPF je mala inovativna tvrtka koja nudi rješenja za savijanje u različitim granama industrije. ZOPF linija proizvoda uključuje uobičajene strojeve za savijanje cijevi i profila kao i poluautomatske i CNC strojeve za upravljanje. Strojevi za savijanje cijevi sa trnom i bez trna zajedno sa horizontalnim strojevima za savijanje šipki upotpunjuju našu raznoliku ponudu.

Pročitajte više


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki