PCD, CVD-D, PcBN – Specijalni JBO alati s dijamantnim segmentima

PCD, CVD-D, PcBN – Specijalni JBO alati s dijamantnim segmentima

  • petak, 21.6.2024.

Johs. Boss GmbH & Co. KG (JBO brand) – Za optimalna rješenja

Alati s PCD, CVD-D i PcBN reznim oštricama "High-tech made in Germany". Od planiranja dizajna u bliskoj suradnji s klijentima i ponude s nacrtom dizajna, preko odabira optimalnog materijala za odgovarajuću primjenu do proizvodnje na strojevima za lasersku obradu najnovije generacije. JBO timovi za razvoj/dizajn i tehničku prodaju pronaći će optimalno rješenje za vaš proizvodni projekt.
Desetljeća iskustva u prilagodbi, daljnjem ili novom razvoju proizvoda sa specifičnim zahtjevima kupaca širom svijeta predodređuje JBO da dizajniraju učinkovita i visokokvalitetna prilagođena PCD rješenja i implementiraju ih u najkraćem mogućem roku. Podrška klijentima od dizajna do primjene kako bi razvili najbolje moguće rješenje za stalno rastuće zadatke i izazove na tržištu. Zahvaljujući visokoj fleksibilnosti JBO proizvodnje, moguće je proizvesti alate sa svim uobičajenim sučeljima.
JBO, rezni alati, Johs. Boss GmbH

Vratite svoje alate u prvobitno stanje

Osim toga, JBO također nudi mogućnost popravka proizvoda trećih strana, bilo ponovnim oštrenjem ili zamjenom segmenata. Nudi izuzetno brze rokove isporuke, čak od samo nekoliko radnih dana u posebno hitnim slučajevima. Najsuvremeniji laserski sustavi postižu maksimalnu oštrinu i najduži vijek trajanja za vaše PCD alate. JBO nudi rješenja u svim područjima strojne obrade neovisno o njihovoj temeljnoj kompetenciji, izradi navoja. Izmjenjive pločice također se mogu proizvesti u fleksibilnom proizvodnom pogonu prema vašim specifikacijama ili zahtjevima.
JBO, rezni alati, Johs. Boss GmbH

Ukoliko ste zainteresirani za ponudu ili su potrebne dodatne informacije stojimo na raspolaganju.


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki