Novi FUTURO - NERIOX katalog alata! Pravi alat za svaki zadatak!

Novi FUTURO - NERIOX katalog alata! Pravi alat za svaki zadatak!

  • srijeda, 01.12.2021.

Koristite li kvalitetne alate u svojoj proizvodnji?

Prelistajte novi FUTURO/ NERIOX katalog, sada i u interaktivnoj verziji za jednostavan pregled na tabletima i ostalim pametnim uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir.

Na više od 400 stranica naći ćete široku paletu alata najviše kvalitete po povoljnim cijenama za vašu primjenu u industriji!

99% artikala je ekskluzivno dostupno sa našeg skladišta u Hrvatskoj u roku od 24 sata, izravno iz najvećeg švicarskog i jednog od najvećih logističkih centara u europskoj industriji Brütsch/Rüegger Tools!

Cijene u Eurima su informativne, stoga vas molimo da nam za željene artikle dostavite upit.

Preuzmite standardni PDF katalog - 262 MB Preuzmite interaktivni katalog - 270 MB Upute za interaktivni katalog

FUTURO i NERIOX! Švicarska kvaliteta profesionalanog alata i pribora.

Brütsch/Rüegger Tools je uz svoju već dobro poznatu marku FUTURO lansirao potpuno novu paletu alata pod nazivom NERIOX.

Što znači nova marka NERIOX?

Osnovna ideja marke može se sažeti u jednu rečenicu: NERIOX predstavlja funkcionalnu industrijsku kvalitetu po atraktivnim cijenama. Proizvodi se prema najnovijem principu tehnike. To uključuje, na primjer, ergonomske ručke, visokokvalitetne premaze na reznim alatima ili upotrebu visokokaljenih alatnih čelika. Upravljanje kvalitetom Brütsch / Rüegger Tools jamči konstantno visoku industrijsku kvalitetu.

Kako se FUTURO pozicionira u toj usporedbi?

FUTURO se uvijek zalagao za maksimalne performanse, kvalitetu i pouzdanost. Restrukturiranje neće promijeniti ovaj dosljedni fokus na ovim izvornim vrijednostima marke. Vrhunski alati ove marke ravnopravni su s vodećim brandovima proizvođača. Dugogodišnja razina premium kvalitete nadopunjena je savršeno prilagođenom ergonomijom i prepoznatljivim ekskluzivnim dizajnom. Alati FUTURO razvijeni su za kupce koji imaju najviše zahtjeve za preciznošću, robusnošću i trajnošću u industrijskim uvjetima.

Koja je razlika između FUTURO-a i NERIOX-a?

Razni elementi dizajna osiguravaju jasno razgraničenje i olakšavaju razlikovanje: FUTURO zadržava osnovne boje žutu i crnu dok NERIOX kao osnovnu ima plavu boju nadopunjenu jarko zelenom. Navedene marke također se razlikuju po svojim značajkama, kvaliteti premaza i u postupcima dorade koji se koriste tijekom proizvodnje. Na primjer bočna sjekača kliješta marke FUTURO izrađena su od čelika s više kaljenja (C70 umjesto C55), a sjekača glava je kromiranaumjesto polirana kako bi se osigurao duži vijek trajanja. FUTURO na primjer, pokriva i mnogo širi spektar mjerne tehnologije.
Profesionalni alati, Švicarska kvaliteta


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki