BIGREP - 3D pisači

BIGREP - 3D pisači

BigRep 3D pisači dizajnirani su za industrijske primjene visokih performansi, bilo da se radi o funkcionalnom prototipiranju, proizvodnji alata ili proizvodima za krajnju upotrebu, ovi veliki 3D pisači isporučuju se s nizom novih značajki, najsuvremenijom tehnologijom i impresivan portfelj inženjerskih materijala.

BigRep ONE v3


BigRep ONE v3 stvoren je kako bi industrijski 3D ispis za objekte većih razmjera bio što lakši. Svaki detalj dobio je našu punu stručnost i iskustvo - za bolju kvalitetu, veću brzinu i veću sigurnost.

Modularne glave za ispis otvorenog formata u kombinaciji s velikim fleksibilnim držačem filamenta, čine idealan 3D pisač za proizvodnju objekata velikih razmjera. Mlaznica od 1 mm donosi trenutno najsitnije i najpreciznije otiske za BigRep ONE. BigRep ONE savršeno funkcionira u automobilskoj ili zrakoplovnoj industriji, kao i za zabavu, dizajn ili konceptno modeliranje. Donosi proizvodnju aditiva velikih razmjera na pristupačnijoj razini u prototipiranju ili dizajniranju. Ovaj njemački projektiran BigRep ONE 3D printer izrađen je kao s radni konj na koji se inovatori mogu osloniti.


BigRep STUDIO G2


Istražite nove granice industrijskog tiska velikog formata s novim i poboljšanim BigRep STUDIO. BigRep STUDIO G2, izrađen za abrazivne i engineering-grade materijale. Sa brzinskim grijanjem platforme te kontrolom temperature komore sa filamentom, ovaj radni stroj daje nevjerojatne rezultate s visokokvalitetnim materijalima u visokoj rezoluciji.

Ponovno otkrijte proizvodnju uz pomoć engineering-grade materijala tvrtke BigRep STUDIO G2. Dvostruki ekstruder opremljen s dvije 0,6 mm ispisne glave posebno je dizajniran za ispis složenih dijelova visoke rezolucije, dimenzija 500 mm x 1000 mm x 500 mm. STUDIO G2 je u svom elegantnom kućištu optimalan za sve radne prostore, od dizajnerskih laboratorija do proizvodnih pogona.

Kao dobitnik prestižne njemačke nagrade za inovaciju u 2018. godini BigRep STUDIO je idealan njemački dizajniran 3D printer za sve vrste profesionalaca u industriji da ožive svoje inovativne dizajne. Sada STUDIO G2, posebno dizajniran za 3D ispis s engineering-grade materijalima, tjera STUDIO G2 u svoju vlastitu klasu.


BigRep PRO


BigRep sa zadovoljstvom predstavlja najnoviji dodatak svojoj ponudi proizvodnih rješenja - BigRep PRO. Izrađen u Njemačkoj za brzinu i preciznost, PRO je stroj za industrijska rješenja. PRO je industrijski 3D pisač koji odgovara zahtjevima tržišta.

Bilo da se radi o funkcionalnim prototipima, kompozitnim alatima ili proizvodima za krajnju upotrebu, PRO nudi niz novih značajki, uključujući vrhunski Bosch CNC sustav, novu Metering Extruder Technology (MXT®), ugrađenu komoru za izradu i komore za filamente sa kontroliranom temperaturom.


BigRep EDGE


USKORO U PONUDI


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki