Milwaukee ALATI

Milwaukee ALATI

Milwaukee električni i akumulatorski alati Hrvatska

Tvrtka Milwaukee proizvodi svoje alate u prepoznatljivoj crvenoj boji, opsežan asortiman obuhvaća više od 500 različitih modela akumulatorskih i električnih alata: bušilice, uvrtači, odvijači, ubodne i sabljaste pile, udarni čekići, brusilice, mazalice, kružne pile, rezači kabela i cijevi, pištolji za silikon, reflektori, usisavači, permanentne magnetne bušilice, postolja za bušenje dijamantnim svrdlima...Kao podrška radu svih alata dolazi i kompletna ponuda s više od 4000 komada dodatnog pribora, kao što su svrdla, kružne pile, listovi pile, krunska svrdla, spiralna svrdla, rezne i brusne ploče , žičane četke, vijčani i udarni nastavci, brusni kolutovi, svrdla za udarno bušenje. Proizvoditi najbolje električne alate i pribor za najteže uvjete rada za profesionalne korisnike je vizija tvrtke, što je dovelo do toga da je Milwaukee Tools svjetski lider u inovacijama.

Novi Milwaukee HDN - Akcijski katalog 2021Milwaukee alati - katalog 2021/22Milwaukee dodaci i pribor - katalog 2021/22
Novi Milwaukee HDN - Akcijski katalog 2021
Milwaukee alati - katalog 2021/22
Milwaukee dodaci i pribor - katalog 2021/22
Milwaukee One-Key aplikacija

One-Key aplikacija za upravljanje i kontrolu alata preko mobilnog ili prijenosnog računala


Milwaukee Onekey
Daljinsko zaključavanje alata čini ukradeni alat beskorisnim za lopove. Označite ukradeni alat i čim ga mreža prepozna, One-Key aplikacija upozoriti će vas s njegovoj posljednjoj viđenoj lokaciji čak i ako je baterija isključena.
Milwaukee Onekey
S One-Key kompatibilnim alatima možete maksimalno povećati performanse alata i vijek trajanja pribora. Odaberite postavke kao što su okretni moment i brzina kako biste maksimalno iskoristili svoj alat u svakoj primjeni.
Milwaukee Onekey
Maksimalno povećajte svoje ulaganje uz uvid da li je vaš inventar u potpunosti iskorišten. Provjerite izvršavaju li alati zadatke prema specifikaciji. Budite upozoreni prije nego što oprema treba popravak.

Akumulatorski alatElektrični alatRučni alatPribor i opremaMrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki