SISMA - Laseri za zavarivanje, označavanje, rezanje, 3D Printeri LMF I DLP

SISMA - Laseri za zavarivanje, označavanje, rezanje, 3D Printeri LMF I DLP

Osnovana 1961. godine, SISMA se može osloniti na veliko iskustvo koje je stekla u izgradnji više od 130 modela strojeva za automatsku proizvodnju. Danas u prvom planu razvoja laserskih sustava, SISMA je uspjela proširiti svoje znanje na stvaranje proizvodnih rješenja za proizvodnju oznaka, zavarivanja, rezanja, graviranja i 3D printanja. SISMA kombinira modernu i neovisnu organizaciju proizvodnje s bogatstvom visoko specijaliziranih ljudskih resursa, jamčeći tako najvišu kvalitetu proizvoda i brzo reagirajući na tržišne promjene i zahtjeve.

Pročitajte više


TCI CUTTING - Strojevi za rezanje laserom, vodom i plazmom

TCI CUTTING - Strojevi za rezanje laserom, vodom i plazmom

Visokokvalitetni strojevi za vodeno rezanje i strojevi za lasersko rezanje s najnovijom tehnologijom. Cjelovita rješenja koja zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca i povećavaju njihov profit kao i konkurentnost. Iz našeg programa možete odabrati optimalno rješenje za potrebe vaše proizvodnje, strojeve za lasersko rezanje (fiber i CO2), strojeve za rezanje vodom i plazmom. Također nudimo i strojeve za lasersko rezanje cijevi i profila. Uz strojeve nudimo kompletna rješenja za skladištenje i automatsku manipulaciju materijala.

Pročitajte više


Mrežna stranica trgostal-lubenjak.hr koristi kolačiće (cookies) u svrhu analize prometa. Klikom na gumb "Prihvati" ili nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića.
Prihvati Više o kolačićima i promjena njihovih postavki